Facebook

Friday, August 19, 2016

[TAMAT] DOORGIFT SOAP GIVEAWAY!

Baca tak entri sebelum ni yang saya mintak tolong follow personal FB dan Instagram? 

Kalau ada yang dah follow personal FB saya, korang mesti tau pasal giveaway ni. Nak tau lebih lanjut, boleh klik link ini : https://www.facebook.com/ndrajamal/posts/325655091158595 dan jangan lupa follow FB tu sebab insyaAllah ada giveaway lain lagi. Nak Add Friend pun boleh. Tapi saya hanya akan accept FB yang nampak real dan bukanlah nama ntah apa-apa, gambar kartun, kaktus, kucing dan yang nampak menyeramkan. Hehehe...


Ok. Secara ringkasnya, giveaway ni adalah untuk yang bakal adakan majlis bulan 9 nanti dan saya akan pilih seorang sahaja. Hanya tinggalkan maklumat MAJLIS APA, LOKASI DAN TARIKH MAJLIS kat post giveaway tu. Yang terpilih akan dapat sabun comel ni sebanyak 100pcs. So yang terpilih boleh buat doorgift or apa-apa untuk majlis. Saya hanya akan berikan sabun sahaja ye. Macam mana korang persembahkan tu, ikut idea sendiri. Bucket dalam gambar giveaway tu hanya sebagai contoh persembahan sahaja.

Ok. Jangan lupa join dan follow FB saya ye!

2 comments:

  1. hi..jalan2 singgah sini...jemput singgah sini, jangan lupa join sekali untuk menangi set Skinfood bernilai RM200 :)

    http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

    ReplyDelete
  2. tahniah pada pemenang...

    lepas ni jemput singgah sini, jangan lupa join sekali untuk menangi set Skinfood bernilai RM200 :)

    http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

    ReplyDelete

Thanks for your Comments!